Μοκέτες Σκαφών

Home Μοκέτες Μοκέτες Σκαφών

Εξοπλισμός σκαφών με μοκέτες από την ecofloor.

Η εταιρεία μας με την πολύχρονη εμπειρία της στο χώρο μπορεί να σας προσφέρει, μοκέτες σκαφών υψηλών προδιαγραφών κατάλληλες για οποιονδήποτε χώρο μας υποδείξετε.

Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε:

  • Μοκέτες μάλλινες απο τα καλύτερα ευρωπαικά εργοστάσια, βραδύκαυστες, με πέλος η μπουκλέ ύφανση, καθώς κ σε υπόστρωμα από φυσική γιούτα.
  • Μοκέτες συνθετικές, βραδύκαυστες, απο 100% ΡΑ, σε DUPONT νήματα, με επεξεργασία αδιαβροχοποίησης, αλέκιαστα, αντιβακτηριακά, που δεν χνουδιάζουν κ με άριστη επαναφορά πέλους.
  • Υποστρώματα μοκέτας πάχους 6 έως 9 mm, βραδύκαυστα και κατάλληλα για ηχομόνωση έως 34 db. Διαθέτουν πιστοποίηση IMO και είναι ιδανικά για βαριά επαγγελματική χρήση.
  • Αυτοκόλλητο φιλμ προστασίας μοκέτας, ιδανικό για την προστασία των μοκετών/χαλιών κατά τη διάρκεια εργασιών. Διατίθεται σε ρολά φάρδους 60 cm και μήκους 60 m (ρολό 36m2).

Υπάρχει μεγάλη επιλογή χρωμάτων, επιλογή οικολογικού ή όχι υποστρώματος, επιλογή επιπλέον υποστρώματος ηχομονωτικού ή αντικραδασμικού, βραδύκαυστου και φυσικά όλα αυτά τα προσφέρουμε με σωστή και υπεύθυνη τοποθέτηση από τα έμπειρα συνεργεία μας.

Συνεργαζόμαστε με τα καλύτερα εργοστάσια όπως ITC Group, Sit In κ Condor carpets, φροντίζοντας πάντα για την επιλογή του σωστού υλικού και την έγκαιρη παραδοσή του.

Δυνατότητα τοποθέτησης με φάσα δερμάτινη η υφασμάτινη περιμετρικά, καθώς κ ένωσης με θερμοκόλλιση για μεγάλα κομμάτια.

Επίσης υπάρχει η δυνατότητα δειγματισμού στον χώρο σας.