Μοκέτες Επαγγελματικές

Home Μοκέτες Μοκέτες Επαγγελματικές

Μοκέτα Next 100% PA

Συνολικό ύψος 8 χιλ.

Μοκέτα Barico 100% PA

Συνολικό ύψος 10,5 χιλ.

Μοκέτα Vero 100% PA

Μοκέτα Contract 100 PA

Πάχος 8,5 χιλ.

Βινύλιο Υφαντό
Πάχος 3,5 χιλ.

Βινύλιο Υφαντό FIN

Πάχος 3,0 χιλ.

Μοκέτες κατάλληλες για επαγγελματικούς χώρους μέτριας ή βαριάς καταπόνησης όπως :

– γραφεία
– εμπορικά καταστήματα
– ξενοδοχεία
– αμφιθέατρα
– παιδικούς σταθμούς
– παιδότοπους

Έχουμε την τιμή να σας προσφέρουμε μοκέτες επαγγελματικής χρήσης με απεριόριστες δυνατότητες σχεδιών και χρωμάτων, πάντα συνοδευόμενες από τα αντίστοιχα πιστοποιήτικα ασφαλείας, σύγχρονης τεχνολογίας, με πρώτες ύλες φιλικές προς το περιβάλλον, μοκέτες που κάλλιστα θα μπορούσαμε να τις χαρακτηρίσουμε ως μοκέτες υψηλών επιδόσεων.

Για επαγγελματικούς χώρους υπάρχει η δυνατότητα δειγματισμού στον χώρο σας.

Άμεση παράδοση και τοποθέτηση από τα έμπειρα συνεργεία μας.

  • Υποστρώματα μοκέτας πάχους 6 έως 9 mm, βραδύκαυστα και κατάλληλα για ηχομόνωση έως 34 db. Διαθέτουν πιστοποίηση IMO και είναι ιδανικά για βαριά επαγγελματική χρήση.
  • Αυτοκόλλητο φιλμ προστασίας μοκέτας, ιδανικό για την προστασία των μοκετών/χαλιών κατά τη διάρκεια εργασιών. Διατίθεται σε ρολά φάρδους 60 cm και μήκους 60 m (ρολό 36m2).

Υφαντό Βινύλιο

Το υφαντό βινύλιο (ή το υφαντό PVC) είναι κατασκευασμένο από μια υφαντή ίνα πολυεστέρα, η οποία είναι επικαλυμμένη με ανθεκτικό βινύλιο. Τα δάπεδα από αυτό το υλικό έχουν υψηλή αντίσταση (συμπεριλαμβανομένων των τροχών καρέκλας γραφείου), αλλά και παρέχουν την απαραίτητη άνεση, είναι φυσικά ανθεκτικά σε ολίσθηση και έχουν καλή ακουστική μόνωση. Μπορεί να εγκατασταθεί όχι μόνο στο πάτωμα, αλλά και σε σκάλες και τοίχους τόσο σε οικιακούς όσο και σε εμπορικούς χώρους.

Το υφαντό ρολό βινυλίου είναι ένα καινοτόμο υλικό για δάπεδα στην αγορά, ως ένα πρακτικό και πρωτοποριακό δάπεδο βινυλίου με υφή επιφάνειας που είναι σε θέση να παράσχει μια καλλιτεχνική αίσθηση, γίνεται τώρα μια νέα τάση στον κλάδο των εμπορικών επαγγελματικών δαπέδων, που είναι οι λύσεις δαπέδου στο πάτωμα του ξενοδοχείου, γραφείο, σαλόνι, κατάστημα, τράπεζα, χώρους πλοίων κλπ.

Προδιαγραφές:
Συλλογή: Fin
Κλάση: 33 ”βαριά επαγγελματική”
Βάρος: 2,7 – 3,1kg/m2
Πάχος: 2.5 – 2.8mm
Μήκος ρολού: 20 – 25m
Φάρδος ρολού: 2m
Σταθερότητα διαστάσεων: <0,25%
Καμπυλότητα: <2mm
Αντοχή σε καρέκλες με ροδάκια: Συνεχής χρήση
Αντιστατικότητα: ≤2,0KV
Σταθερότητα χρώματος στο φως: >6
Αντιολισθηρότητα: >0,3
Ακαυστότητα: Blf-s1 ”βραδύκαυστο”
Πυκνότητα καπνού: <450