Πατώματα Ξύλινα Προλουστραρισμένα

Home Πατώματα Πατώματα Ξύλινα Προλουστραρισμένα

Πατώματα προλουστραρισμένα ημιμασίφ.

Τα πατώματα ημιμασίφ ειναι κλασικά, παραδοσιακά ημιμασίφ παρκέτα, υψηλής ποιότητας, για εσωτερικούς ή εξωτερικούς χώρους. Από εκλεκτές ποικιλίες ξύλων ώστε να εξασφαλίζουν μεγάλη διάρκεια ζωής.

Είναι ελεγμένα για τη σωστή εφαρμογή τους και την ποιότητα τους. Τα τελευταία χρόνια έχουν επικρατήσει, οι σανίδες με σύστημα κουμπώματος χωρίς την χρήση κόλλας. Έχουν πολυ καλή εφαρμογή κ απόδοση όταν τα τοποθετούμε πλωτά, με την χρήση ενός καλύτερου κ πιο ηχομονωτικού υποστρώματος. Έτσι υπάρχει κ η δυνατότητα πιό εύκολου ελέγχου σε περίπτωση ζημίας.

Τα προλουστραρισμένα ημιμασίφ πατώματα είναι διάφορες στρώσεις φυσικού ξύλου κολλημένες κ πρεσαρισμένες μεταξύ τους. Οι κάτω στρώσεις είναι από λευκή ξυλεία, συνήθως κ με εγκάρσια συγκόλλιση, για καλύτερη συμπεριφορά. Η πάνω στρώση είναι ο τελικός καπλαμάς, αυτός που βλέπουμε κ αυτός που μας ενδιαφέρει. Υπάρχει σε διάφορα πάχη με σύνηθες 2 έως 3 χιλιοστά, τα οποία και κρίνονται επαρκή για πολλά χρόνια. Οι διαστάσεις σανίδας ποικίλουν με συνηθέστερες, φάρδος 12-22 εκατοστά, μήκος 120-220 εκατοστά κ πάχος 1,2-1,6 εκατοστά.

Ανάλογα με το ύφος της σανίδας που θα επιλέξουμε, ο τελικός καπλαμάς μπορεί να αποτελείται απο μικρότερα σανιδάκια (τρισάνιδο-δισάνιδο) η να ειναι σχέδιο μονής σανίδας, με δυνατότητα φινιρίσματος βερνίκι γιαλιστερό, βερνίκι ματ, βερνίκι εμποτισμού καθώς κ τεχνοτροπία λαδιού με κερί.

Τα πλεονεκτήματα ενός προλουστραρισμένου ημιμασίφ δαπέδου είναι:

  • Πιό αδρανή υλικό, όσον αφορά συστολές-διαστολές.
  • Μεγαλύτερες διαστάσεις σανίδας, με αποτελέλεσμα λιγότερες ενώσεις κ πιό γρήγορη τοποθέτηση.
  • Δυνατότητα τοποθέτησης με όποιο τρόπο θέλουμε, κολλητό-καρφωτό-πλωτό.
  • Δυνατότητα πολλαπλών τριψιμάτων, ανάλογα με το πάχος του επιφανειακού καπλαμά.
  • Ενδύκνειτε για τοποθέτηση επάνω σε ενδοδαπέδια θέρμανση.

Η εταιρεία μας σας παρέχει και σας τοποθετεί πατώματα ημιμασίφ με έμπειρα και εξειδικευμένα συνεργεία, ώστε να μπορούμε να σας εγγυηθούμε το βέλτιστο αισθητικό αποτέλεσμα και τη καλύτερη αντοχή στο χρόνο.