Ερωτήσεις-Απορίες

Home Συνθετικός Χλοοτάπητας Ερωτήσεις-Απορίες

Συχνές Ερωτήσεις

Πως συγκρίνεται ο συνθετικός τάπητας με τον φυσικό;
Για να διατηρήσετε φυσικό γρασίδι θα χρειαστείτε πολλές δεξιότητες, εμπειρία, χρόνο, χρήματα, υλικά και εξοπλισμό. Με συνθετικό χλοοτάπητα απεναντίας, ο κήπος σας δεν απαιτεί καμία συντήρηση.

Ποιά είναι η διάρκεια ζωής του συνθετικού τάπητα;
Όλοι οι σύγχρονοι τάπητες μας είναι UV σταθεροποιημένοι και ανθεκτικοί στο νερό. Προσφέρουμε εγγύηση 8-10 χρόνια. Με σωστό καθαρισμό ο τάπητας μπορεί να αντέξει 20 έτη.

Τι συντήρηση χρειάζεται;
Χρειάζεται μιδαμινή συντήρηση, κυρίως να αφαιρούνται τα τυχόν φύλλα από δέντρα. Ο καθαρισμός μπορεί να επιτευχθεί με μια βούρτσα ή φυσητήρα φύλλων. Δε χρειάζεται πότισμα ή κούρεμα. Αν έχετε ζώα είναι καλό να απολυμαίνεται μέσα μέσα.

Προσφέρουμε οικονομικά πακέτα συντήρησης και ανανέωσης.

Απορροφά με τα νερά;
Το γρασίδι έχει οπές υποστήριξης επιτρέποντας στο νερό να στραγγίζετε κατ ‘ευθείαν μέσα στο χώμα. Το νερό της βροχής καθαρίζει φυσικά το γρασίδι και καταργεί κάθε συσσώρευση σκόνης και ρύπων

Τι βάση χρειάζεται για να τοποθετηθεί;
Γενικά βάζουμε μια βάση άμμο. Το γρασίδι μπορεί επίσης να κολληθεί σε πατώματα ξυλείας ή άλλο σκληρό πάτωμα. Αμμοχάλικο μπορεί επίσης να αποτελεί κατάλληλη βάση, αν ένα στρώμα άμμου εφαρμόζεται πάνω από το χαλίκι και την ισοπέδωση.

Είναι κατάλληλο για σκύλους;
Ναι! Το χόρτο έχει μια ισχυρή υποστήριξη από λατέξ. Προσθέτουμε ειδική άμμο στην επιφάνεια μετά την εγκατάσταση για πρόσθετη προστασία.

Τι γίνεται με τα κόπρανα των ζώων;
Όπως στο κανονικό γρασίδι θα αφαιρέσετε τα κόπρανα και θα ξεπλύνετε με νερό.