Πατώματα Laminate Γερμανικής προέλευσης από την eco floor.

Ευ φάνταστα

Time

Αντιθετικά

Vanity

Μπεζ-Καφέ κ Φιλικά

Vitality

Φωτεινά κ Φυσικά

Breeze

Κόκκινα-Καφέ κ Ζεστά

Charm

Σκούρα κ Δυναμικά

Courage

Κατασκευή προϊόντος

Καινοτόμο και δημιουργικό

 

Επίστρωση – Χαρτί διακόσμησης

Μικροσκοπικά, μικρά σωματίδια από κορούνδιο διασκορπίζονται πάνω από το διαφανές χαρτί επίστρωσης και το χαρτί αυτό δίνει στο δάπεδο την ανθεκτικότητα στη φθορά και τα γδαρσίματα. Το χαρτί διακόσμησης από κάτω αναπαράγει με ακρίβεια τις φυσικές προδιαγραφές. Κατά την παραγωγή, τα χαρτιά επίστρωσης και διακόσμησης συνδυάζονται άρρηκτα με την πλάκα βάσης σε συνθήκες θερμότητας και πίεσης και με την προσθήκη κολλητικών ρητίνων.

Μορφές σανίδων

Laminate σε πολλά μεγέθη κ σχέδια σανίδας:

 

Σχέδιο μονής φαρδιάς σανίδας

Το δάπεδο με σανίδες αντιπροσωπεύει την πιο πλούσια σε παράδοση αυθεντική μορφή των ξύλινων δαπέδων. Τα δάπεδα με σανίδες χαρακτηρίζονται κυρίως από το συγκεκριμένο μήκος των μεμονωμένων σανίδων και δημιουργούν μια ζωηρή εντύπωση του φυσικού, ώριμου χαρακτήρα των διάφορων ειδών ξύλου. Το δάπεδο αυτό ξεδιπλώνεται γενναιόδωρα μπροστά σας.

 

 

Σχέδιο μονής στενής σανίδας

Το δάπεδο με στενή σανίδα συνδυάζει την παράδοση των κλασσικών σανίδων με μία πινελιά καλαισθησίας. Η φυσική αίσθηση της ποικιλίας ξύλου χαρίζει στις στενές σανίδες έναν δυνατό χαρακτήρα που τους επιτρέπει να τονίζουν την εκλεπτυσμένη και αισθητικά ευχάριστη ατμόσφαιρα.

 

 

 

Σχέδιο με 2 σανίδες 

Οι δύο πήχεις σε κάθε πλάκα χαρίζουν στο σύνολο του δαπέδου μία ζωντανή, εκφραστική εμφάνιση. Η χαρακτηριστική όψη των δαπέδων με λωρίδες παραπέμπει σε καταστρώματα ιστιοφόρων. Η τυπική εμφάνιση των σανίδων με λωρίδες χαρακτηρίζεται από τις στενές παράλληλες λωρίδες πραγματικού ξύλου. Σε κάθε σανίδα έχουν διαταχτεί δύο πήχεις. Ανάλογα με το χρώμα και τη δομή της διακόσμησης, καθώς και το παιχνίδισμα των διάφορων λωρίδων, οι λωρίδες χαρίζουν στο δάπεδο συνολικό αποτέλεσμα που εκτείνεται από την ισορροπία και την αρμονία μέχρι την έντονη ζωντάνια και ταμπεραμέντο.

 

Σχέδιο με 3 σανίδες

Οι τρεις πήχεις σε κάθε πλάκα χαρίζουν στο σύνολο του δαπέδου μία ζωντανή, εκφραστική εμφάνιση. Η χαρακτηριστική όψη των δαπέδων με λωρίδες παραπέμπει σε καταστρώματα ιστιοφόρων. Η τυπική εμφάνιση των σανίδων με λωρίδες χαρακτηρίζεται από τις στενές παράλληλες λωρίδες πραγματικού ξύλου. Κάθε σανίδα αποτελείται από τρεις λωρίδες. Ανάλογα με το χρώμα και τη δομή του ξύλου (μηχανικά παρκέτα) και τη διακόσμηση (Laminate), καθώς και το παιχνίδισμα των διάφορων λωρίδων, οι λωρίδες χαρίζουν στο δάπεδο συνολικό αποτέλεσμα που εκτείνεται από την ισορροπία και την αρμονία μέχρι την έντονη ζωντάνια και ταμπεραμέντο.

 

 

Σχέδιο με πολλές σανίδες

Οι λεπτές λωρίδες σε κάθε σανίδα πολλαπλών λωρίδων είναι ιδιαίτερα στενές και ιδιαίτερα μακριές, χαρίζοντας στο δάπεδο μια απίστευτα έντονη αίσθηση ζωντάνιας και δυναμισμού. Η αντιθετική ατομικότητα είναι ιδιαίτερα ελκυστική.

Επιφάνειες

Συναρπαστικές επιφάνειες:

Με ίνες

Επιφάνεια (δάπεδα laminate): Δίνει έμφαση στη φυσική δομή ινών των διακοσμήσεων ξύλου

Ανάγλυφη αποτύπωση

Επιφάνεια (δάπεδα laminate): Εμφανίζει μία απόλυτα όμοια δομή με την εμφάνιση της διακόσμησης.

Λείο

Επιφάνεια (δάπεδα laminate): Προσομοιάζει τη φυσική εμφάνιση με ματ όψη

Δομημένο

Επιφάνεια (δάπεδα laminate): Υποστηρίζει την αυθεντική όψη πέτρας και πλακιδίων

Σατινέ γυαλιστερή

Επιφάνεια (δάπεδα laminate): Αντανακλά διακριτικά το φως και με ιδιαίτερη έμφαση

Σατινέ-ματ

Επιφάνεια (δάπεδα laminate): Λάμπει με μια απαλή μεταξένια στιλπνότητα στην επιφάνεια

Ματ

Επιφάνεια (δάπεδα laminate): Αντιπροσωπεύει μια ήπια όψη

Beauty Match

BeautyMatch

Το BeautyMatch υποστηρίζει την αυθεντική όψη του δαπέδου και κάνει τις μεταβάσεις στα στενά πάνω άκρα των σανίδων laminate κυριολεκτικά αόρατες. Οι εμφανίσεις των διακοσμήσεων ταιριάζουν μεταξύ τους τέλεια σαν κομμάτια ενός παζλ. «Ατελείωτα μακριές» Τα δάπεδα σανίδων μοιάζουν σαν μία οπτική μονάδα και έτσι δημιουργούν τη σύλληψη εξαιρετικού μήκους – σαν να είχαν κοπεί από το ίδιο τμήμα ξύλου. Οι μεταβάσεις χωρίς ραφές στην εμφάνιση της διακόσμησης χαρίζει στα δάπεδα με λωρίδες μία ομοιόμορφη και ισορροπημένη όψη. Οι μεμονωμένες σανίδες δείχνουν πως έχουν ίδιο μήκος. Το δάπεδο δημιουργεί μια εντύπωση αρμονίας και ρυθμού.

Αρμοί V

Αρμός δύο πλευρών

Ο αρμός δύο πλευρών δίνει έμφαση στο χαρακτηριστικό επίμηκες αποτέλεσμα ενός δαπέδου σανίδων.

 

 

 

 

 

 

Αρμός τεσσάρων πλευρών

Ο αρμός τεσσάρων πλευρών δίνει έμφαση στη στενή μορφή των κοντών σανίδων σε όλες τις πλευρές.

 

 

 

 

 

 

 

 

Σύνδεση Click it Easy

Απίστευτα εύκολη εγκατάσταση

Η σύνδεση CLICKitEASY, κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, με την ιδιοφυή αρχή της ασφάλισης πόρτας πραγματικά ανταποκρίνεται στο όνομά της: Εσείς κουμπώνετε τα επάνω άκρα των σανίδων μεταξύ τους πιέζοντας ελαφρά και η μαύρη γλωσσίδα από ανθεκτικό πλαστικό ασφαλίζει εύκολα και σταθερά τις σανίδες στη σωστή θέση. Η εγκατάσταση CLICKitEASY προσφέρει πολύτιμα πλεονεκτήματα:
* Ιδιαίτερα εύκολη και απλή συναρμολόγηση
* Εξαιρετικά γρήγορη και καθαρή εγκατάσταση
* Εγκατάσταση χωρίς εργαλεία
* Χωρίς υλικές φθορές
* Ισχυρές συνδέσεις στα επάνω και διαμήκη άκρα
* Εύκολη αφαίρεση, εάν κριθεί κάποια στιγμή απαραίτητο

Akus Tec

Ήσυχο δάπεδο laminate

Η γαλήνη και η ησυχία είναι βασικά στοιχεία στην ποιότητα ζωής: η καινοτόμος και λεπτή επιφάνεια AkusTec παρέχει αξιοσημείωτη ηχομόνωση. Δεν μειώνει μόνο τους θορύβους που παράγονται στο ίδιο το δωμάτιο (θόρυβος βηματισμών), αλλά επίσης τον θόρυβο που ενδέχεται να ακούγεται στο δωμάτιο του κάτω πατώματος (θόρυβοι κρούσης). Το αξεπέραστο αποτέλεσμα 3 σταδίων του AkusTec:1. Ο θόρυβος βηματισμών μειώνεται σημαντικά 2. Ο ήχος είναι πιο βαθύς κι έτσι πιο φιλικός στο αυτί. 3. Ο αντίλαλος και οι δονήσεις βημάτων εξασθενούν Η επιφάνεια AkusTec mat είναι μία στρώση ινών πάχους 2,5 mm (βλέπε εικόνα), το φινίρισμα της οποίας γίνεται με ένα ειδικό χαρτί. Αυτός ο συνδυασμός εφαρμόζεται όλος μαζί απευθείας στην κάτω πλευρά κάθε μεμονωμένης σανίδας. Το αποτέλεσμα: μια ξεκάθαρη ακουστική διαφορά και πολύ χαμηλοί θόρυβοι, ευχάριστη αίσθηση της άνεσης στο σπίτι. Ανάλογα με την περίπτωση, το AkusTec είναι κατάλληλο για ενδοδαπέδια θέρμανση και είναι εξαιρετικά φιλικό σε περίπτωση ανακαίνισης.

 

Antista Tec

Ανθεκτικό στα ηλεκτροστατικά φορτία

Όλοι γνωρίζουν την περίσταση: το πιάσιμο του χερουλιού της πόρτας ή άλλου μεταλλικού αντικειμένου οδηγεί σε μια δυσάρεστη έκπληξη. Ξαφνική εκκένωση ηλεκτρικής τάσης. Με τα δάπεδα AntistaTec της EcoFlooring, μπορείτε να μειώσετε δραστικά αυτόν τον κίνδυνο. Ένα στρώμα γραφίτη κάτω από το χαρτί διακόσμησης καταστέλλει το στατικό φορτίο. Και επειδή δεν είναι εκτεθειμένο σε άμεση φθορά, το AntistaTec είναι αποτελεσματικό καθ’ όλη τη διάρκεια ζωής του δαπέδου.

 

Water Pro Tec

Ανθεκτικό στο νερό

Κάθε δάπεδο έρχεται τακτικά σε επαφή τόσο με νερό όσο και με υγρασία. Η ποιότητα WaterProTec εξασφαλίζει ότι το νερό δεν διεισδύει μέσα στο δάπεδο. Τα δάπεδα laminate της ter Hürne βασίζονται αποκλειστικά σε πλάκες βάσης HDF υψηλής συμπίεσης με εξαιρετικά υψηλή προστασία κατά της διόγκωσης.

Κατηγορία Απόξεσης

Κατηγορία απόξεσης

Κατηγορίες τυποποιημένης χρήσης που αναπτύχθηκαν, ώστε να βοηθήσουν τον καταναλωτή να επιλέξει το σωστό δάπεδο για τον συγκεκριμένο σκοπό από την ευρεία γκάμα των δαπέδων υψηλής ποιότητας που διατίθενται για οικιακή και εμπορική χρήση. Οι κατηγορίες ταξινομούνται σύμφωνα με την ένταση χρήσης και το πεδίο εφαρμογής, δίνοντάς σας έναν χρήσιμο οδηγό, ώστε να βρείτε το κατάλληλο δάπεδο για τις προσωπικές σας ανάγκες.

AC4/32

Κατηγορία απόξεσης δαπέδων laminate: Για μέτρια κυκλοφορία, όπως σε νηπιαγωγεία, γραφεία, αίθουσες αναμονής ή μπουτίκ.

 

AC5/33

Κατηγορία απόξεσης δαπέδων laminate: Για έντονη κυκλοφορία, όπως σε διαδρόμους, πολυκαταστήματα ή αίθουσες διδασκαλίας.

Σφραγίδα Ποιότητας

Ποιότητα-κατασκευασμένα στη Γερμανία

eco

Το σύμβολο δοκιμών και η σφραγίδα ποιότητας είναι ο συνδετικός κρίκος ανάμεσα στους πρωτοπόρους και αφοσιωμένους κατασκευαστές και τους απαιτητικούς, που ενδιαφέρονται για την υγεία, καταναλωτές. Η πιστοποίηση προϊόντος υπεισέρχεται όποτε τα όρια που ορίζονται από τη νομοθεσία για ουσίες επικίνδυνες για την υγεία, είτε δεν έχουν οριστεί, είτε τα θεωρούμε υπερβολικά χαμηλά.

Το ινστιτούτο eco ελέγχει και αξιολογεί προϊόντα όπως στρώματα, κλινοσκεπάσματα, έπιπλα και δάπεδα και τους εκχωρεί το δικαίωμα να φέρουν τη σήμανση του ινστιτούτου eco.

Το ινστιτούτο eco είναι επίσης πιστοποιημένο ως εξειδικευμένος πιστοποιημένος οργανισμός ελέγχων για άλλους οργανισμούς ελέγχου και παροχείς σήμανσης.

 

 

EPH

Το EPH, Prüflaboratorium des Instituts für Holztechnologie Dresden (Εργαστήριο ελέγχων του ινστιτούτου τεχνολογίας ξύλου, Δρέσδη), είναι πιστοποιημένο σύμφωνα με τα κριτήρια του προτύπου ISO 17025 για πολλές μεθόδους ελέγχου που είναι σημαντικές σε σχέση με τα δάπεδα. Πρόκειται για έναν κοινοποιημένο φορέα για τις επικαλύψεις δαπέδων και ένα κέντρο ελέγχων για την Πιστοποιημένη Ποιότητα Ευρωπαϊκών Laminate (Certified European Laminate Quality e.V. CELQ) και το DIBT για την αξιολόγηση σχετικά με την υγεία εγκεκριμένων δομικών προϊόντων. Ο ανταγωνισμός και ο τεχνικός εξοπλισμός κάνουν δυνατή την εκτέλεση μιας εκτίμησης της ποιότητας των δαπέδων σε βάθος. Εκτός από τις «κλασσικές» συσκευές ελέγχων επιφάνειας, το εργαστήριο ελέγχου έχει εξοπλισμό για ελέγχους σε επιφάνειες τοποθετημένων δαπέδων, σε ολόκληρα τοποθετημένα συστήματα και για εκπομπές.

 

 

CE

Το σύμβολο CE αντιπροσωπεύει την εξωτερική πιστοποίηση ότι ένα προϊόν συμμορφώνεται με τις προδιαγραφές της Ευρωπαϊκής Κοινότητας όπως ορίζει ο κατασκευαστής. Εφαρμόζεται μόνο όταν μία οδηγία ισχύει για το προϊόν που φέρει τη σήμανση CE. Όταν ένα προϊόν φέρει τη σήμανση CE, το υπεύθυνο μέρος (κατασκευαστής, εισαγωγέας) δηλώνει ότι:

* το προϊόν συμμορφώνεται με όλους τους ισχύοντες κοινοτικούς κανονισμούς
* έχουν διενεργηθεί όλες οι επιβαλλόμενες διαδικασίες εκτίμησης συμμόρφωσης (π.χ. ανάλυση κινδύνου, εκτίμηση επικινδυνότητας, έλεγχος συμμόρφωσης με πρότυπα).

 

 

Συμπεριφορά στη φωτιά (Cfl-S1)

Οι προδιαγραφές συμπεριφοράς στη φωτιά για τα δάπεδα που καθορίζονται σύμφωνα με το πρότυπο κατηγοριοποίησης EN-13501-1 είναι πολύ βασικές. Όλα τα δάπεδα ecoflooring ανήκουν στην κατηγορία Cfl-S1 για τις ανθεκτικές στη φωτιά επικαλύψεις δαπέδων.

 

 

Εκπομπή φορμαλδεΰδης (E1 HCHo)

Ολα τα προϊόντα της ecoflooring υποβάλλονται σε ετήσιο έλεγχο για περιβαλλοντικές τοξίνες (συμπεριλαμβανομένου του περιεχομένου φορμαλδεΰδης) από το ανεξάρτητο ινστιτούτο eco στην Κολωνία. Οι κανονισμοί μετρήσεων του ινστιτούτου eco είναι σημαντικά πιο αυστηροί από τις τιμές που ορίζονται από τα αντίστοιχα πρότυπα EN-DIN. Αυτό εξασφαλίζει ότι τα δάπεδα και τα πάνελ μας είναι αβλαβή και ότι είναι υγιεινό να ζείτε μαζί τους από κάθε άποψη. Αυτός ο εφησυχασμός που σας προσφέρεται μας κοστίζει κάθε χρόνο ένα συνολικό πενταψήφιο ποσό.

Για παράδειγμα, τα πάνελ φορέα MDF που απαιτούνται για την παραγωγή των πάνελ φέρουν το σύμβολο Ε-0.5 , που σημαίνει ότι έχουν το μισό των εκπομπών των πάνελ Ε-1 που χρησιμοποιούν οι άλλοι κατασκευαστές. (Προδιαγραφές προτύπου EN: 0,1 ppm, προδιαγραφές ινστιτούτου eco: 0,04 ppm)

 

 

Πρόσφυση (DS αντιολισθητικό)

Τα στοιχεία για την πρόσφυση αποδεικνύονται μέσω ειδικών ελέγχων. Όλα τα δάπεδα της ecoflooring επιτυγχάνουν το ελάχιστο στην κατηγορία DS-9 (κατάλληλα για ιδιωτική χρήση).

 

 

Αντιστατικά

Τα δάπεδα laminate που ανήκουν στην κατηγορία AC5 /33 κ AC4/32 της ecoflooring έχουν ως βασική ιδιότητα ότι είναι αντιστατικά. Αυτό σημαίνει ότι η ποσότητα του ηλεκτροστατικού φορτίου βρίσκεται κάτω από τα όρια αντιληπτικότητας.

Αισθητή εκκένωση μπορεί να συμβεί μόνο κάτω από αντίξοες και σπάνιες κλιματικές συνθήκες. Η υψηλή θερμοκρασία δωματίου και ελλιπής εξαερισμός τον χειμώνα είναι οι βασικές αιτίες υποβάθμισης της υγρασίας αέρα, που μπορεί να εντείνει την ηλεκτροστατική φόρτιση.

Τα αντιστατικά μας δάπεδα συστήνονται ιδιαίτερα στους πελάτες που χρησιμοποιούν ευαίσθητες ηλεκτρονικές συσκευές στις εγκαταστάσεις τους.

Η ecoflooring χρησιμοποιεί ένα χαρτί υπόστρωσης που είναι εμποτισμένο με ίνες άνθρακα και συνδέεται απευθείας στο πάνελ φορέα κάτω από το χαρτί διακόσμησης. Το αντιστατικό χαρτί συνεπώς είναι προστατευμένο και παρέχει ικανότητα απόδοσης για όλη τη διάρκεια ζωής του. Οι εξαιρετικά καλές μετρήσεις που επιτυγχάνονται είναι εγγυημένες για μακρύ χρονικό διάστημα.

Μία μέθοδος που χρησιμοποιείται από ανταγωνιστές είναι η διασκόρπιση αντιστατικών συστατικών στο κορούνδιο της επίστρωσης. Καλά αντιστατικά αποτελέσματα επιτυγχάνονται επίσης με τη χρήση αυτής της μεθόδου, αλλά μπορεί να αποκλίνουν σημαντικά σε ορισμένες περιπτώσεις εξαιτίας των διακυμάνσεων της ποσότητας που χρησιμοποιείται. Ο μακροχρόνιος έλεγχος έχει αποκαλύψει επίσης ότι η δράση αυτή εξασθενεί με τον χρόνο, εξαιτίας του γεγονότος ότι ο αντιστατικός παράγοντας υφίσταται «έκπλυση» κατά τον καθαρισμό του δαπέδου.

Σοβατεπί

Σοβατεπί

Το τέλειο δάπεδο είναι το σύνολο αρκετών διαφορετικών λεπτομερειών. Ιδιαίτερα τα σοβατεπί προσθέτουν την τελευταία πινελιά στη συνολική εντύπωση. Η  eco floor παρέχει μια πλήρη συλλογή σοβατεπί σε αληθινό ξύλο ή διακοσμητικά βαφόμενα σχέδια που ταιριάζουν σε κάθε διακόσμηση. Η ποικιλία των χρωμάτων, των σχημάτων και των τύπων ξύλου επιτρέπει την ιδανική μετάβαση ανάμεσα στον τοίχο και το δάπεδο. Κάθε δάπεδο μπορεί να βρει το ταίρι του σε ένα απόλυτα ταιριαστό χρώμα στα σοβατεπί της eco floor. Η έξυπνη τεχνολογία κλιπ κάνει επίσης τη συναρμολόγηση ιδιαίτερα εύκολη. Τα καλώδια που τοποθετούνται από πίσω γίνονται εντελώς αόρατα. Και εάν είναι απαραίτητο, τα σοβατεπί μπορούν εύκολα να αφαιρεθούν.

 

 

Σοβατεπί SKL 20 

Σχεδιασμός: καπλαμάς / διακόσμηση
Μήκος: 2600 mm
Πλάτος: 22 mm
Ύψος: 40 mm

 

 

 

 

Σοβατεπί SKL 50

Σχεδιασμός: καπλαμάς / διακόσμηση
Μήκος: 2600 mm
Πλάτος: 22 mm
Ύψος: 50 mm

 

 

 

 

Σοβατεπί SKL 60

Σχεδιασμός: καπλαμάς / διακόσμηση
Μήκος: 2600 mm
Πλάτος: 22 mm
Ύψος: 60 mm

 

 

 

 

Σοβατεπί SKL 80

Σχεδιασμός: διακόσμηση
Μήκος: 2600 mm
Πλάτος: 15 mm
Ύψος: 80 mm

 

 

 

 

Σοβατεπί HKL 15

Σχεδιασμός: διακόσμηση
Μήκος: 2400 mm
Πλάτος: 15 mm
Ύψος: 15 mm

 

 

 

 

Σοβατεπί SKL P1

Σχεδιασμός: διακόσμηση βαφόμενο
Μήκος: 2600 mm
Πλάτος: 18 mm
Ύψος: 90 mm

 

 

 

 

Σοβατεπί SKL P2

Σχεδιασμός: διακόσμηση βαφόμενο
Μήκος: 2600 mm
Πλάτος: 18 mm
Ύψος: 60 mm

 

 

 

 

Κλιπ
Κατάλληλο για τα σοβατεπί: SKL 20, SKL 50, SKL 60, SKL P2 Περιεχόμενο: 30 κλιπ, με. ξυλόβιδες και βίδες για σοβατεπί περίπου 15 m